حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه

لفاظی جدید نتانیاهو درباره استفاده از گزینه نظامی آمریکا در برابر ایران

نتانیاهو در جریان دیدار با دموکرات‌های آمریکا خواستار گزینه نظامی علیه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با هیأت دموکرات از کنگره آمریکا، درخواست خود را برای تاکید بر تهدید نظامی معتبر برای بازدارندگی در برابر برنامه‌های هسته‌ای ایران تکرار کرد.

 

نتانیاهو در این ارتباط مدعی شد: «مهم‌ترین چیز این است که یک تهدید نظامی معتبر علیه ایران ایجاد کنیم. مورد دیگر استفاده از آن است. ما جهانی را نمی‌خواهیم که در آن ایران بتواند نیویورک یا واشنگتن یا لس آنجلس یا هر چیز دیگری را با سلاح هسته‌ای تهدید کند. مطمئناً ما کشوری نخواهیم داشت که بتواند اسرائیل را نابود کند.»

 

در این نشست، نتانیاهو به گروهی از نمایندگان دموکرات آمریکا به رهبری «حکیم جفریس»، که رهبری اقلیت مجلس نمایندگان را برعهده دارد و «مایکل توچین»، رئیس آیپک، می‌گوید: «ما هر کاری که در توان داریم، با یا بدون توافق انجام خواهیم داد تا از خود دفاع کنیم.»

 

نتانیاهو همچنین از ایالات متحده خواست که در توسعه پلیس هوش مصنوعی پیشرو باشند. او در این ارتباط گفت: «هوش مصنوعی پتانسیل عظیمی را برای جهان به همراه دارد، اما تهدیدهای جدی را نیز به همراه دارد.»

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته با یک هیأت دموکرات از کنگره آمریکا که توسط آیپک به رهبری حکیم جفریس، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان و مایکل توچین، رئیس آیپک سازماندهی شده بود، دیدار و گفتگو کرده بود.

 

پیش از این، روزنامه عبری زبان «معاریو» اعلام کرده بود که هیأتی از نمایندگان مجلس آمریکا این هفته به اراضی اشغالی فلسطین سفر خواهد کرد. این روزنامه اشاره کرد که این هیأت متشکل از ۲۴ نفر از نمایندگان مجلس آمریکا است.

 

همچنین گفته شده بود که این هیأت قرار است با مقامات رژیم صهیونیستی و مسئولان تشکیلات خودگردان فلسطین به منظور بحث و بررسی چشم‌اندازهای راه حل دو کشور و طرح جنجالی اصلاحات قضائی کابینه نتانیاهو دیدار و گفتگو کند.

 

منابع عبری اعلام کردند که این هیأت قرار است روز دوشنبه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دیدار کند.

 

این در حالی است که هفته گذشته نیز یک هیأت بلندپایه آمریکایی با محوریت تنش‌های مرزی رژیم صهیونیستی با حزب الله لبنان به اراضی اشغالی سفر کرده بود. منابع عبری زبان اعلام کردند که این هیأت بلندپایه از مقامات آمریکایی هفته گذشته سفری ۴ روزه به فلسطین اشغالی داشته است.

 

به گفته این منابع، این هیأت که ریاست آن را یک مسئول عالی‌رتبه آمریکایی بر عهده داشته، با مقامات صهیونیست در مورد تهدیدات حزب الله گفتگو کرده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار